لیست مقالات

تمام آنچه که باید در مورد هل و خواص آن بدانید

تمام آنچه که باید در مورد هل و خواص آن بدانید

0 1400/02/07
هل سبز برای جنوب شرق آسیا است که از خواص فراوانی در طب سنتی برخوردار است و از آن برای درمان بیماری ای زیادی استفاده می شود. حداقل از 4000 سال پیش از هل استفاده می شود و یکی از قدیمی ترین ادویه جات در دنیا به حساب می آید.
آشنایی با تمام آنچه که باید در خصوص فواید دارچین بدانید

آشنایی با تمام آنچه که باید در خصوص فواید دارچین بدانید

0 1400/02/06
دارچین علاوه بر اینکه یک ادویه خوش طعم و خوش بو در آشپزخانه ها به حساب می آید. دارای فواید بینظیر و زیاد در طب سنتی است و از آن برای بهبود بسیاری از مشکلات استفاده می شود که در این بخش از سایت زرخواه قرار است به آن بپردازیم. پیشنهاد می کنیم که این مقاله را حتما مطالعه کنید و از دست ندهید.
چگونه در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

چگونه در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

0 1400/02/06
لیمو عمانی همان لیمو ترش خشک شده می باشد که بعنوان چاشنی در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر می خواهید خودتان در خانه لیمو عمانی درست کنید با ما همراه شوید. چون در این بخش از سایت قصد داریم روش تهیه آن را در منزل به شما عزیزان آموزش بدهیم.
تمام آنچه که باید در خصوص پاپریکا بدانید

تمام آنچه که باید در خصوص پاپریکا بدانید

0 1400/02/06
شاید برای شماهم اتفاق افتاده است که در زمان یادگیری یک دستور غذایی تازه مخصوصا در غذاهای اروپایی، در فهرست مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه غذا چشمتان به نام پاپریکا خورده باشد. ولی پاپریکا چیست و کاربرد آن در طعم دهی غذاها چگونه می باشد؟
از زنجبیل چگونه استفاده می شود؟

از زنجبیل چگونه استفاده می شود؟

0 1400/02/06
زنجبیل جزوء گیاهان خوراکی و دارویی به حساب می آید که از سالیان دور از آن به عنوان دارویی شفا بخش استفاده می شده است. این گیاه شهرتی دیرینه دارد و برای مغز و بدن انسان از فواید زیادی برخوردار می باشد.
با گیاه گلپر بیشتر آشنا شوید

با گیاه گلپر بیشتر آشنا شوید

0 1400/02/06
گلپر دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد نفخ بالا می باشد و معمولا همراه با مواد غذایی نفاخ مانند باقلا مورد استفاده قرار می گیرد. دانه های گلپر موجب تقویت شدن معده ام می شود و هضم کننده خوبی هم به حساب می آید. کسانی که معده ضعیف یا تنبلی دارند، می توانند از پودر گلپر بعنوان ادویه در غذا استفاده کنند.
وانیل چیست؟ و چند نوع دارد؟

وانیل چیست؟ و چند نوع دارد؟

0 1400/02/06
پودر وانیل جزوء ادویه جات می باشد که بخاطر داشتن عطر خوب و طعم دلپذیرش در شیرینی ها هم مورد استفاده قرار می گیرد. وانیل (VANILLA PLANIFOLIA) میوه یک گیاه می باشد. البته کاربرد و خواص وانیل بسیار زیاد است که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. پس توصیه می کنیم حتما این مقاله از سایت زرخواه را تا آخر مطالعه کنید.
سماق چیست؟ و عوارض استفاده از آن

سماق چیست؟ و عوارض استفاده از آن

0 1400/02/06
سماق دارای مزه خاصی است که معمولا به تند و کمی میوه ای و کمی شبیه لیمو می باشد. همینطور از مزه متمایزی برای غذاها دارا است. در واقع بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفته است، سماق قادر است بخاطر قدرتی که دارد بر روی کنترل قند خون، سلامت قلب، پیشگیری از بیماری ها و حتی تسکین دردها تاثیر زیادی دارد.
خاکشیر چیست و چگونه به وجود می آید؟

خاکشیر چیست و چگونه به وجود می آید؟

0 1400/02/06
خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی های می باشد که خوردن آن موجب رفع عطش و تشنگی می شود، برای اینکه با خاکشیر بیشتر آشنا شوید با این مقاله از سایت زرخواه همراه شوید تا آنچه که نیاز است در مورد خاکشیر بدانید را بهتان بگوییم. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
تمام آنچه که باید در خصوص زعفران بدانید

تمام آنچه که باید در خصوص زعفران بدانید

0 1400/02/06
امروزه زعفران به عنوان یک گیاه همه کاره به حساب می آید که در سراسر دنیا از آن استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی را در مورد خواص و انواع آن در اختیار بگذاریم. پس توصیه می کنیم این مقاله را تا آخر مطالعه کنید.
استفاده از هل در چای و غذا چه خواص و معایبی دارد؟

استفاده از هل در چای و غذا چه خواص و معایبی دارد؟

0 1400/02/06
هل یکی از ادویه های رایج، خوش طعم و خوشبویی است که از آن برای طعم دادن مطبوع نوشیدنی ها، غذاها و شیرینی ها استفاده می شود. این ادویه در طب سنتی ایران به نام های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز شناخته می شود.