توضیحات کامل

زنجبیل به عنوان ادویه ی آشپزی و دارویی در بسیاری از فرهنگ های سنتی مورد استفاده بوده است. آن هم چنین گیاهی قدرتمند با فواید سلامتی متعدد است.

زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان  Zingiber officinale است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لاکتین دارند محسوب می شود، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد.

زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد. زنجبیل یک ضد التهاب است.  در درمان درد موثر است . به دل درد قاعدگی کمک می کند. به آرتروز، آسم و آلرژی و اگزما کمک می کند، زنجبیل تاثیر ضد سرطانی دارد.

بسته بندی های 8۰ گرمی با نوع ایستایی و نایلون داخل آن مصرفی بوده و مناسب جهت نگهداری در داخل قفسه می باشد.

ارسال نظر

;