مغز گردو نوعی مغز دانه است که به صورت خام (طبخ نشده) مصرف میگردد. این مغز میتواند به تنهایی یا آجیل با ترکیب سایر مغزها نظیر بادام، پسته، فندق و… مصرف شود. مغز گردو از خشکبار است.
مغز گردو را همچنین برای مصرف طبخ نیز میکنند.
در مناطق مختف کشور انواع غذاها با طبخ گردو حاصل میشود. در برخی از غذاها این ماده به صورت تزئین یا مواد افزودنی است
گردو سرشار از ویتامین ای و آنتیاکسیدان میباشد، موادی که خطر توسعه بیماری آلزایمر را کاهش میدهند. پژوهشگران دانشگاه پزشکی شیکاگو با بررسی عادت غذایی ۶۰۰۰ نفر دریافتند که آن دسته از افرادی که دچار مشکلات فراموشی و نظایر آن نیستند، در عادت غذایی خود غذاهای سرشار از ویتامین ای گنجاندهاند. ویتامین ای، رادیکالهای آزاد را که محتملاً میتوانند به سلولهای مغز آسیب بزنند، مهار میکند