کشمش سبز زرخواه از انگور بهترین مزارع به عمل میآید.
کشمش به 3 گروه آفتابــی، تیـزابـی و انگوری تقسیم مـی شـود. خـواص مهم انگـور تاكنون مورد تاييد قرار گرفتـه اســت شـامل اثـرات ضد درد، ضد آلرژي، ضد آلزايمر، ضد سفت و سخت شدن رگ ها، محافظ كبد، ضد سرطان، ضد باكتري، افزايش دهنده قواي جنسي، ملين، ادرار آور، تقويـت كننـده قلـب، كاهــش دهـنده كلسـترول و چربي خون، محرك ايمني بدن، محافظت كننـده در برابـر اشعـه ها (آفتـاب) است كه ميتوان تا حدودي به كشمش آن نيز نسبت داد. چون اين ماده غني از كالري و ويتامين هاي مختلف از جمله ويتامين هاي گروه B است، براي كساني كه مبتلا به افسردگي، دل شـوره، تشويـش ومشكلات عصبـي هستند، بسيار مناسب است. در سال هاي اخـير نيز عـنصر كروم در تركيبات انگور و فرآورده هاي آن يافت شده است كه موجب كاهش قند خون مي شود، هر چند كه بايد بيماران ديابتي در اين زمينه نيز از مصرف زياد كشـمش پرهيز كنند.
مويز نيز از نوعي انگور به دست آمده و همانند كشمش داراي تمامي خواص انگور مي باشد.
سرطان
کشمش سبز حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان های پلیفنلیک است. این آنتی اکسیدان ها از بین برنده رادیکال های آزاد هستند که عامل ایجاد سرطان به خصوص سرطان کولون هستند. اضافه کردن کشمش سبز به وعده غذایی روشی بسیار کارآمد در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان است.
هضم مواد غذایی
کشمش سبز یکی از مواد غذایی غنی از فیبر است. از این رو، استفاده از آنها روشی موثر در درمان بیماریهای روده از جمله یبوست مزمن است. استفاده منظم از کمشمش سبز منجر به بهبود حرکات رودهای و درنتیجه سلامت دستگاه گوارش میشود.
اسیدیته
کشمش سبز حاوی مقادیر بالای پتاسیم و منیزیم است. اثرات آنها شامل کمک به کاهش اسیدیته و کمک به حذف سموم از خون و همچنین جلوگیری از بروز بیماریهایی مانند آرتروز، نقرس، سنگ کلیه و بیماریهای قلبی است.
بسته بندی های 300 گرمی با نوع ظرفی مصرفی بوده و مناسب جهت نگهداری در داخل قفسه میباشد. بهتر است پس از باز شدن بسته بندی در ظروف در بسته نگهداری گردد.