توضیحات کامل

کشمش  پلویی زرخواه از انگور بهترین مزارع به عمل می‌آید.

برای تهیه کشمش پلویی انگورها را پس از شستشو در داخل واگن‌هایی ریخته و آنها را به کوره برای خشک شدن می‌فرستند. پس از خشک شدن کشمش ها مرحله دم گیری کشمش آغاز می‌گردد. هنگامی که دم‌گیری کشمش ها به پایان رسید آنها را به کشمش درجه یک ، دستچین و سرکه‌ای سورت می‌کنند

کشمش یک میان وعده مناسب است که حاوی آهن، پتاسیم، کلسیم ، ویتامین B و ویتامین D است و به دلیل وجود آنتی اکسیدان در آن از تخریب سلول‌ها جلوگیری می‌کند. کشمش دارای قند فروکتوز است که می‌تواند انرژی را به مرور زمان به بدن منتقل کند. از کشمش برای کاهش استرس ، پیشگیری از سرطان ، رفع خستگی و تقویت اعصاب ، پیشگیری از پوکی استخوان ، تصفیه خون، پیشگیری و درمان کم خونی ، تقویت معده ، تقویت حافظه و افزایش وزن می‌توان استفاده کرد. میزان آهن موجود در کشمش نیز فراوان است و کسانی که دچار کم‌ خونی هستند با مصرف آن، می‌توانند بیماری خود را بهبود دهند.

100گرم کشمش پلویی قرمز را می توان از نظر ارزش غذایی به صورت زیر تقسیم بندی کرد:

پتاسیم موجود در 100 گرم کشمش: 749 میلی‌گرم
سدیم 100 گرم کشمش: 11 میلی‌گرم
کالری موجود در 100 گرم کشمش: 299
چربی موجود در 100 گرم کشمش: 5/0 گرم
کربوهیدرات موجود در 100 گرم کشمش: 79 گرم
پروتئین موجود در 100 گرم کشمش: 1/3 گرم
کلسیم موجود در 100 گرم کشمش: 05/0 درصد مصرف روزانه
ویتامین C موجود در 100 گرم کشمش: 3 درصد مصرف روزانه
ویتامین B6 موجود 100گرم کشمش: 10 درصد مصرف روزانه
آهن موجود در 100 گرم کشمش: 10 درصد مصرف روزانه
منیزیم موجود در 100 گرم کشمش: 8 درصد مصرف روزانه

بسته بندی های 400 گرمی با نوع ظرفی مصرفی بوده و مناسب جهت نگهداری در داخل قفسه میباشد. بهتر است پس از باز شدن بسته بندی در ظروف در بسته نگهداری گردد

ارسال نظر

محصولات پیشنهادی

;