چای سیاه هل
این چایی بیشتر در فرهنگ شرقی ریشه دارد وبه ان لقب ملکه طعم ها رو داده اند مخلوط چای با هل یک نوشیدنی خوش عطر و طعمی می شود که علاوه بر نوشیدنی که هست جنبه درمانی هم دارد .
چای سیاه هل زرخواه این امکان رو میسر کرده که از مخلوط چای و هل به صورت اماده استفاده کنیم.این محصول به صورت تی بک در بسته بندی های شکیل تهیه و تولید شده که به محض باز کردن درب بسته ، عطر هل قابل استشمام هست
هل گیاه معطری است که اغلب به صورت ادویه و دارو مصرف می شود، اما در فرهنگ شرقی از این گیاه برای معطر کردن چای نیز استفاده می شود. عطر هل به دلیل وجود روغن های ضروری دردانه های آن است. خرد کردن دانه های هل در آب داغ باعث آزاد شدن روغن و عطر این دانه ها می شود.
هلی که در چای سیاه هل استفاده می شود طبع گرم و خشک دارد که باعث گرمابخشی و تقویت معده و روده میشود و هضم غذا را راحتر میکند
برای درمان سینوس ها و برونشیت مفید بوده و باعث از بین رفتن خلط مخاط بینی و سینه میگردد.
دانه هل تقویت کننده معده و ضد نفخ است و ترشی معده را هم تا حد زیادی برطرف می کند
مصرف دانه های هل ضمن آنکه به هضم و گوارش بهتر غذا در معده کمک می کند ، موجب رفع بوی نامطبوع سیر و پیاز در دهان می شود
چای هل یکی از درمان کننده های اصلی ریفلاکس معده است چرا که این نوشیدنی بی نظیر با کم کردن اسید معده مانع از برگشت اسید به مری و ریفلاکس و زخم مری می شود
ویژگی های دمنوش چای سیاه هل زرخواه
- تسکین دهنده درد روماتیسم
- گرمابخش و انرژی زا
- کاهش دهنده اضطراب و بی قراری
- کمک به هضم و گوارش بهتر غذا در معده
- تقویت کننده معده و ضد نفخ و ترشی معده
- کاهش بوی بد دهان
- بهبود گردش خون
- بهبود عملکرد قلب و عروق
- دفع گاز معده و روده از بدن
حد مجاز مصرف
دوز مناسب هل برای استفاده ی دارویی به عوامل گوناگونی مثل سن فرد، سطح سلامتی او و غیره بستگی دارد. هم اکنون، اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مناسب هل در دسترس نیست. به یاد داشته باشید مثل هر ماده ی دیگری، مصرف بیش از اندازه ی گیاهان دارویی هم می تواند مضر باشد. حتماً پیش از مصرف این گیاه با دوز دارویی، با پزشک خود مشورت کنید.