فلفل قرمز دارای چه ویتامین و ترکیبات گیاهی است؟

فلفل قرمز دارای چه ویتامین و ترکیبات گیاهی است؟

فلفل قرمز دارای چه ویتامین و ترکیبات گیاهی است؟

فلفل چیلی جزوء میوه های گیاهان فلفلی به حساب می آید که بخاطر طعم تندشان بسیار معروف می باشند. آن ها با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مرتبط هستند و بیشتر به گونه ای تعلق دارند که از لحاظ علمی به عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته می شوند. فلفل چیلی دارای انواع فراوانی مانند فلفل ماین و فلفل هالوپینو است.

فلفل چیلی از همان اول بعنوان ادویه در غذاهای مختلف، ادویه ها و سس ها مورد استفاده قرار گرفته است که آن ها را معمولا پخته، خشک و پودر می کنند. کپسایسین یک ترکیب گیاهی فعال در فلفل چیلی می باشد که مسئول مزه تند و بسیاری از مزایای سلامتی آن ها می باشد.

ارزش غذایی فلفل چیلی:

فلفل چیلی خام عمدتا از آب (88 درصد) و کربو هیدرات ها (9درصد) تشکیل شده اند.

فلفل چیلی، خام، قرمز - 100 گرم شامل:

کالری: 40
آب: 88%
پروتئین: 8 گرم
کربوهیدرات: 8 گرم
شکر: 5/3 گرم
فیبر: 1/5 گرم
چربی: 4/0 گرم
چربی اشباع شده: 04/0 گرم
چربی تک اشباغی: 02/0 گرم
چربی غیر اشباع شده: 24/0 گرم
امگا 3: 10/0 گرم
امگا 6: 23/0 گرم
چربی ترانس دار

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فلفل قرمز چیلی:

فلفل چینی سرشار از ویتامین های مختلف و مواد معدنی می باشد اما با این حال از آنجایی که تنها در مقادیر کم مصرف می شوند، بخاطر همین در مصرف روزانه سهم بسیار کمی دارند.

ویتامین C فلفل قرمز :

فلفل چیلی دارای ویتامین C زیادی است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی به حساب می آید که برای ترمیم زخم و عملکرد سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت است.

ویتامین B6 فلفل قرمز :

جزوئی از خانواده ی ویتامین های B است که بعضی از آن ها عملکردهای مهمی در متابولیسم انرژی دارند.

ویتامین K1 فلفل چیلی:

این ویتامین با نام فیلوکینون معروف می باشد، وجود آن برای لخته شدن خون و داشتن استخوان های سالم و کلیه ها بسیار مهم است.

پتاسیم فلفل قرمز چیلی:

مواد مغذی ضروری است که انجام انواعی از عملکردها را در بدن برعهده دارد. مصرف کافی پتاسیم می تواند ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را به شدت بکاهد.

مس فلفل قرمز :

مس یک عنصر کشف آنتی اکسیدان به حساب می آید که برای داشتن استخوان های قوی و نوروهای سالم باید آن را داشته باشید.

ویتامین A:

فلفل چیلی سرشار از بتا کاروتن می باشد که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

ترکیبات گیاهی موجود در فلفل چیلی:

فلفل چیلی دارای کپسایسین تند فراوانی می باشد. آن ها همینطور دارای آنتی اکسیدان کاروتنوئیدهای بسیار زیادی هستند که با خواص سلامتی متعدد مرتبط می باشند. ترکیبات فعال گیاهی موجود در فلفل چیلی بصورت زیر است:

کپسنتین:

کاروتنئید اصلی در فلفل چیلی قرمز، مسئول رنگ قرمز فلفل را برعهده دارد و اغلب بیش از 50 درصد کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می دهد. خاصیت آنتی اکسیدان قوی که دارد احتمال دارد ضد سرطان عمل کند.

ویولاگزانتین:

آنتی اکسیدان کاروتنوئید اصلی که در فلفل چیلی زرد وجود دارد حدود 37-68 درصد محتوای کاروتنوئید را به وجود می آورد.

لوتئین:

اغلب فلفل چیلی های سبز (نابالغ) سرشار از لوتئین می باشند، سطح لوتئین با رسیدن به بلوغ، با کاهش رو به رو می شوند. اگر از لوتئین بالا استفاده کنید موجب بهبود سلامت چشم تان می شود.

کپسایسین:

این ماده موجود ایجاد مزه تند فلفل می شود و همینطور تاثیر زیادی در سلامتی بدن دارد.

سیناپیک اسید:

این ماده یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و از خواص سلامتی زیادی برخوردار است.

فرولیک اسید:

این ماده هم مانند سیناپیک اسید یک آنتی اکسیدان به حساب می آید که احتمال دارد کمک زیادی به محافظت در برابر بیماری های مزمن کند. فلفل قرمز بالغ میزان آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به فلفل نارس (سبز) دارد.

ارسال نظر

;